[ Half vol ]

Dichterbijblij

HALF VOL ....

Half leeg !!
Bij de eeuwigheid,
alles zweeg !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Topper, binnen 1 minuut klaar !! Niet van mij !! Inspiratie vanuit de andere wereld ! Ik kan het alleen krijgen door mij als kind open te stellen !! Wat denk je KB, is dat voor jou al goed genoeg ??? Of blijf je liever met je oude meuk leuren ? Die lost geen enkel probleem hedendaags op ! Met een droge universitair komen we niet ver !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Half vol ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.